Компанията съществува на българския пазар от 1995 година. Тогава отваря магазин специализиран във вноса на обувки от Италия. Във времето фирмата се развива и се специализира във вноса на обувки и чанти от фабрики, които се гордеят с традициите си в производството на своята продукция изцяло в Италия.  

Към настоящият момент имаме физически обекти за продажбата на нашите стоки в София. 

И сме утвърдени, като лидер в продажбата и вноса на обувки произведени в Италия в клас от среден към висок.  

Целта ни е винаги да предлагаме висококачествен продукт на клиентите си. На конкурентна цена и с това да утвърждаваме лидерското си място в нашия бранш. 

Нашата мисия е да обучаваме и развиваме екипа си, както и да инвестираме в клиентският си сервиз-цел която винаги сме държали високо в развитието и израстването на компанията. 

В периода си на развитие сме били възнаграждавани от Vogue Pelle, като най-добър търговец от България на италиански обувки. Тази класация се прави на база мнението на производителите на тези стоки. 

През годините сме представяли много италиански марки и в зависимост от нашата и тяхната пазарна насоченост и израстване сме продължили или не работа с тях. 

Към момента сме селектирали работата си с изключително високо качествени продукти, като работим с производители на изцяло ръчни обувки, както и такива с автоматизиран процес на работа.


 

Работно време на физическия магазин: 

понеделник: от 11:00 до 20:00

вторник-събота: от 10:00 до 20:30

неделя: от 11:00 до 18:00